Горбачов повертається у велику політику для боротьби з Путіним

18 квiтня 10:44

Горбачов упевнений, що російський народ втомився від засилля правлячої партії, і росіянам потрібно щось нове. Політик вирішив відродити соціал-демократичну партію.

 

Перший президент СРСР Михайло Горбачов заявив, що відроджує соціал-демократичну партію для боротьби з правлячим режимом.

За словами Горбачова, росіяни втомилися від засилля правлячої партії, і їм потрібно щось нове.

«Ми прийшли до висновку, що нам треба обговорити питання про створення альтернативи правлячому режиму», - заявив Горбачов.

За словами Горбачова, основною місією нової політичної сили повинна стати консолідація. Він упевнений, що соціал-демократи зможуть об'єднати навколо себе багатьох опозиціонерів, а отже, є реальні шанси потрапити до парламенту.

Також Горбачов зазначив, що не поки не хоче ставати на чолі відродженої політсили.

Михайло Горбачов очолював соціал-демократичну партію Росії у 2000 році. У 2007-му політсилу ліквідувало Міністерство юстиції Російської Федерації через її нечисленність.

Нагадаємо, раніше Горбачов закликав прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна відмовитися від участі у президентських виборах 2012 року. На думку колишнього президента СРСР, Путіну достатньо вже і трьох термінів - двох президентських і одного в якості прем'єра.

ЦВК Росії 7 березня офіційно оголосив Володимира Путіна обраним на пост президента. Російський прем'єр на виборах 4 березня набрав 63,6% голосів. !zn

Читайте також:

Путіна обрано президентом Росії з результатом 63,3%, - остаточні дані

Горбачов запропонував на референдумі скасувати «самодержавство» у Росії

Горбачов: Ще п'ять років і Росія не вийде з глухого стану