Головлікар лікарні Тимошенко підтвердив, то у неї знайшли неприйняті ліки

12 липня 16:24

Афанасьєв ухилився від прямої відповіді на питання, чи можуть через це виписати Тимошенко з лікарні.

 

Головлікар харківської лікарні "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв підтвердив, що в екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ № 5, знайшли неприйняті ліки.

"Це було виявлено 2 дні тому, і ми зараз розбираємося", - сказав Афанасьєв журналістам у четвер, 12 липня.

Він відмовився повідомити назву ліків і розповідати детальніше, хто, як і де його виявив.

Нове медобстеження Тимошенко підтвердило її діагноз, - німецький лікар


Афанасьєв також ухилився від прямої відповіді на питання про те, чи можуть виписати пацієнта з лікарні, якщо з'ясується, що він не приймає призначені ліки.

"Практика в лікарні - надати ліки і все ... Якщо це препарати особливої дії і він (пацієнт - ред.) їх не приймає, лікування припиняється. Якщо це повсякденні препарати, то за це пацієнта не виписують", - сказав Афанасьєв.

Сьогодні раніше низка ЗМІ повідомили з посиланням на джерело, що під час прибирання спеціалізованого блоку (зокрема, душової), де лікується Тимошенко, знайдено неприйняті ліки.

Нагадаємо, що два дні тому, 10 липня, коли (як повідомив головлікар) було виявлено пропущені ліки, Тимошенко відвозили на додаткове обстеження в центр променевої терапії. Як повідомив її лікуючий лікар, глава берлінської клініки "Шаріте" Лутц Харсм, проведене додаткове медичне обстеження екс-прем'єра підтвердило поставлений раніше їй діагноз. Тому всі підозри про симуляції хвороби з боку засудженої екс-прем'єра - безпідставні, хоча стан її здоров'я трохи поліпшився. !zn

Читайте також:

Харківські лікарі обурені, що їхні німецькі колеги досі не вилікували Тимошенко

Захист просить дати Тимошенко «нормально похворіти»

Здоров'я Тимошенко погіршилося. Судмедексперти вимагають більше часу для підготовки висновків


Україна відзвітувала перед Європою про лікування Тимошенко