Голова регламентного комітету Ради Володимир Макеєнко склав повноваження, -БЮТ

04 березня 09:04

Політик заявив про складання з себе повноважень голови регламентного комітету після засідання комітету, де він мав намір легалізувати рішення щодо звернення до ВАСУ з проханням позбавити Власенка мандата.

 

Володимир Макеєнко
Володимир Макеєнко
Регіонал Володимир Макеєнко склав з себе повноваження голови регламентного комітету. Про це повідомив бютівець Микола Княжицький з посиланням на свого колегу Михайла Хміля.

"Щойно у присутності 8 депутатів від різних фракцій Макеєнко заявив, що складає з себе повноваження глави комітету", - сказав Княжицький.

Це відбулося після засідання регламентного комітету, на якому Макеєнко намагався легалізувати рішення щодо звернення до ВАСУ з проханням позбавити бютівця Сергія Власенка депутатських повноважень.

Раніше повідомлялося про те, 4 березня буде проведено засідання регламентного комітету парламенту, на якому має бути прийнято рішення про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата.

5 березня Вищий адмінсуд має розглянути справу про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата. Позов був поданий спікером Верховної Ради Володимиром Рибаком на підставі рішення регламентного комітету, оскільки Власенко поєднує адвокатську діяльність з депутатською.

Разом з тим, 22 лютого Власенко повідомив, що подав заяву до Ради адвокатів України про скасування його адвокатського свідоцтва, щоб не було підстав для будь-яких політичних інсинуацій. !zn

Читайте також:

Регіонали терміново збирають "живі" підписи проти Власенка, - "Батьківщина"

У Раді знайшли 37 регіоналів-сумісників, яких можна позбавити мандата

ВАСУ розгляне справу про позбавлення Власенка мандата 5 березня

У Партії регіонів відповіли з приводу Власенка: регіонала Веревського теж можуть позбавити мандата