Глава Хмельницької обдержадміністрації запропонував викорінити з області «помаранчеве бадилля»

25 липня 08:29

Глава Хмельницької обласної державної адміністрації Ядуха визнав, що в області залишилися люди, які кажуть, що пенсії підвищила колишній прем'єр Тимошенко. Цій інформації він запропонував протиставити інтелект.

 

Глава Хмельницької обласної державної адміністрації, голова Хмельницької обласної організації Партії регіонів Василь Ядуха заявив, що з Хмельницької області потрібно назавжди викорінити «помаранчеве бадилля».

Про це він заявив на 17-й звітно-виборчій конференції облорганізації Партії регіонів 24 липня.

Зокрема, Ядуха радить партійцям на парламентських виборах використати гасло "Вони обіцяли - ми зробили".

"Саме вони, попередня влада, розповіли про що завгодно, а не зробили нічого. Нова влада по-справжньому, не на словах, а на ділі, вирішує питання соціального захисту населення. Наприклад, вручення почесних нагород "Мати-героїня". У 2007-2008 роках в області 24 багатодітних матері були представлені до почесної нагороди. За 2010-2011 роки нова влада нагородила 4000 жінок званням "Мати-героїня". А тому гасло "Вони обіцяли - ми зробили" має стати основою нашої виборчої кампанії", - пояснив голова обласної організації партії.

Разом з тим Ядуха визнав, що в області залишилися люди, які кажуть, що пенсії підвищила колишній прем'єр Юлія Тимошенко.

"Ще сьогодні, серед невеликої частини жителів області ходять розмови, що пенсії підвищила "Вона", що багато справ зробила "Вона". Але чому цій брехні ми не протиставляємо свій інтелект, конкретні справи через ЗМІ? Це «помаранчеве бадилля» потрібно з Хмельницької області викорінити назавжди", - зазначив Ядуха.

Парламентські вибори в Україні заплановані на 28 жовтня. !zn

Читайте також:

Мер Полтави вступив у Партію регіонів


На Кіровоградщині з'явилися церковні календарі з портретами депутата-регіонала (фото)

Партії регіонів у червні дісталося 75% телеефіру


У Харкові регіонали піаряться на латанні тротуару (фото)