Гія Гецадзе призначений заступником міністра юстиції України

04 лютого 22:08

Гецадзе буде курирувати питання з антикорупційної політики.

 

Кабінет міністрів України призначив Гію Гецадзе на посаду заступника міністра юстиції розпорядженням уряду №66 від 4 лютого 2015 року.

Раніше міністр юстиції України Павло Петренко повідомив, що на керівні посади в Мін'юсті будуть призначені чотири колишніх громадянина Грузії.

За словами міністра, Гецадзе і члени його команди подали відповідні документи на отримання українського громадянства і найближчим часом відбудеться засідання комісії при президенті України. Після отримання громадянства вони будуть офіційно призначені на відповідні посади.

Петренко повідомив, що Гецадзе буде курирувати питання з антикорупційної політики, реформування Державної виконавчої служби та Державної реєстраційної служби.

Раніше Гецадзе був уповноваженим президента Грузії в регіоні Імереті, губернатором західної Грузії. Згодом він був деканом юридичного факультету університету Іллі в Тбілісі.

Раніше колишній грузинський громадянин Олександр Квіташвілі очолив Міністерство охорони здоров'я України, а Ека Згуладзе стала першим заступником міністра внутрішніх справ.