Герман порівняла Кличка із "раннім Януковичем"

20 лютого 13:01

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що партія "УДАР" стала знаряддям європесимістів, що не бажають бачити Україну інтегрованою в ЄС, а також, що її лідер Віталій Кличко дуже схожий на нинішнього президента багато років тому.

 

Віталій Кличко не вміє мислити стратегічно, не вміє робити ходи на світовій політичній шахівниці - він дуже схожий на "раннього Януковича", про це заявила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман у кулуарах парламенту.

Вона зазначила, що їй соромно за партію "УДАР", якій вона дуже симпатизує, через те, що партія стала "знаряддям європесимістів, що не бажають бачити Україну інтегрованою в ЄС".

"Віталій Кличко взагалі дуже симпатичний чоловік, але ця ситуація показала, що він не вміє мислити стратегічно, не вміє робити ходи на світовій політичній шахівниці і це мене дуже турбує. Він схожий на раннього Януковича. Політика це більш складний майданчик, аніж ринг - тут не б'ють прямо", - висловила свою думку Герман.

За її словами, Україна втрачає можливість прийняття законів, які так необхідні Президентові Віктору Януковичу перед поїздкою в Брюссель. "На їхньому місці (на місці нардепів від "УДАР" - ред.), я б закрила очі на те, хто якими кнопками голосує за закони про євроінтеграцію", - підкреслила Герман.

Вона також повідомила, що "регіонали" щойно говорили з близькими до Кличкоа людьми. "Думаю, йому передадуть, яку страшну помилку він робить, коли стає знаряддям європесимістів, і думаю, в середу парламент запрацює", - сказала Герман. !zn

Читайте також:

Немиря сподівається, що опозиція розблокує парламент заради Угоди про асоціацію

Опозиція висуне іншого кандидата, якщо Кличко відмовиться йти у мери

Кличко покликав всю опозицію на захист Ради від регіоналів