Герега заявляє, що їй не надходило прямих пропозицій зайняти місце Довгого

03 червня 12:41

Галині Герезі не надходило прямих пропозицій обійняти посаду секретаря Київської міської ради замість Олеся Довгого.

 

Про це вона заявила в інтерв'ю ZN.UA. «Мені ніяких пропозицій прямо не надходило. Було обговорення моєї кандидатури у депутатському корпусі», - підкреслила вона.

Відповідаючи на питання про те, чи були у неї зустрічі головою КМДА Олександром Поповим і головою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, вона сказала: «Не зустрічалася. Жодних зобов'язань не давала. Я вам скажу більше, коли на презентації Стратегії розвитку Києва мене відрекомендували президенту, Віктор Федорович навіть поскаржився, чому мене йому не відрекомендували раніше. Тобто, взагалі не було ніяких узгоджень і обговорень зі мною. Може, вони й були б, але коли тут все розгорталося, я була у відрядженні. У складі української делегації брала участь у Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи. Прилетіла ввечері у понеділок, а вже наступного дня почалися обговорення моєї кандидатури у фракціях. Якщо чесно, я до останнього не вірила в те, що мою кандидатуру буде підтримано».

Коментуючи чутки про те, що кандидатуру Г.Гереги С.Льовочкіну подав О.Попов за рекомендацією голови Асоціації міст України, вона сказала: «Наша компанія («Епіцентр» - ред.) входила до Асоціації міст України, і я дійсно була добре знайома з Мирославом Пітциком. Так, це він запропонував мені увійти до складу делегації».


Детальніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в інтерв'ю Інни Ведерникової з Галиною Герегою.