Герега вперше чує, що вибори в Києві відбудуться 15 липня

20 сiчня 15:21

Секретар Київради Галина Герега дуже зайнята вирішенням питань киян і нічого не чула про можливу дату виборів у столиці.

 

За інформацією DT.UA, вибори мера Києва і Київради можуть відбутися 15 липня 2012 року. Ця дата вигідна партії влади і рейтингу глави КМДА Олександра Попова.В інтерв'ю DT.UA секретар Київради Галина Герега заявила, що їй про це нічого не відомо.«Ви знаєте, мене все ж таки більше цікавлять економічні питання. Я економіст за освітою. Я не політик за духом. Я ще настільки далека від цього. От ви назвали мені дату виборів у Києві, а я вперше її чую...»- сказала вона.«Я займаюся своєю роботою. Карати чи оголошувати перевибори - не моя компетенція. З погляду інтересів киян, я сьогодні повинна зробити все, щоб потрібне місту рішення не тільки було ухвалене, а й реалізоване», - повідомила Г.Герега.Детальніше читайте в інтерв'ю Інни Ведерникової з Галиною Герегою у свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна».

Читайте також

Мер Києва у відпустці і почуває себе добре Довгий пішов «у народ» з «гречкою Черновецького», але вже від Партії регіонів Олександр Попов: «Це питання не до мене»