Генпрокуратура звинуватила бютівця у тиску на свідка у справі Щербаня

14 лютого 08:27

Депутат від "Батьківщини" Костянтин Бондарєв приїжджав до свідка у справі Щербаня і намагався з'ясувати, які свідчення він буде давати в суді.

 

Генеральна прокуратура заявляє про здійснення тиску депутатом ВР від фракції "Батьківщина" Костянтином Бондарєвим на свідка у справі про вбивство Євгена Щербаня Ігоря Мільченка, про це заявив прокурор Олег Пушкар.

"Тиск вже чиниться вашим колегою з партії Костянтином Бондарєвим. Про це вже написано відповідну заяву безпосередньо свідком", - сказав прокурор, відповідаючи на питання захисника колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергія Власенка про причини посилених заходів безпеки щодо Мільченка.

Пушкар також повідомив, що у своїй заяві Мільченко розповів, що до нього приїжджав Бондарєв і намагався з'ясувати, які саме свідчення він збирається давати в суді.

Крім того, за словами прокурора, свідок на судовому засіданні в середу, 13 лютого, повідомив, що особисто чув про замовлення вбивства Щербаня від осіб, які його організовували, а не від третіх осіб.

Як повідомлялося, в середу, 13 лютого почалося засідання Печерського районного суду Києва щодо проведення слідчих дій у кримінальному провадженні про вбивство Щербаня.

Після вільних свідчень слідчий суддя Печерського районного суду Оксана Царевич, яка проводить допит свідка у кримінальному провадженні про вбивство Щербаня, оголосила перерву 10.00 до 14 лютого. !zn

Читайте також:

Свідок у "справі Щербаня" зміг лише послатися на слова покійних бандитів

Колишній бізнес-партнер Щербаня вважає, що Янукович не був зацікавлений у його вбивстві