Генпрокуратура викликала Власенка через справу його дружини

11 березня 12:26

Генпрокуратура має намір ознайомити Власенка з рішенням про закриття кримінального провадження за позовом його дружини.

 

У разі візиту Сергія Власенка у Генеральну прокуратуру України він буде ознайомлений з рішенням про закриття кримінального провадження за позовом Наталії Окунської, повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, у прес-службі ГПУ нагадали, що кримінальне провадження за заявою Наталії Окунської про невиконання рішення суду Власенком було закрито за відсутністю складу злочину. У прес-службі додали, що жодного разу на виклики для допиту в цьому кримінальному провадженні Власенко так і не з'явився. "Якщо він з'явиться, він просто буде ознайомлений з прийнятим рішенням про закриття провадження", - відзначили у прес-службі.

Нагадаємо, 5 березня у ГПУ повідомили, що кримінальне провадження за заявою Наталії Окунської про невиконання рішення суду Власенком було закрито за відсутністю складу злочину. У зв'язку з цим, Власенко був викликаний в Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури для ознайомлення з прийнятим рішенням.

Для допиту в цьому кримінальному провадженні Власенко неодноразово запрошувався, хоча жодного разу так і не з'явився. Проте, як повідомили у відомстві, на підставі даних, отриманих в ході слідства, було прийнято відповідне рішення про закриття провадження.

Як раніше повідомлялося, Власенко не спілкувався з пресою вже кілька днів поспіль. Він не з'являвся у Вищий адміністративний суд України, де було ухвалено рішення про позбавлення його депутатського мандата. Крім того, незважаючи на всі заяви, що він залишається захисником Юлії Тимошенко, Власенко не був під час проведення слідчих дій у "справі Щербаня" в Апеляційному суді столиці 7 березня. !zn

Читайте також:

Репутація Януковича в ЄС заплямована і без справи Власенка, - євродепутат

Європарламент обговорить українське питання у зв'язку з позбавленням Власенка мандата

Єврокомісар Фюле сумнівається, що позбавлення Власенка мандата - це європейський шлях

Євродепутат попередила, що санкції проти української влади не за горами