Євгенію Карр і Сергія Власенка не пустили до Тимошенко в СІЗО

15 листопада 09:46

Дочку колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенію Карр і захисника Сергія Власенка не пустили до Лук'янівського СІЗО до Ю.Тимошенко. Про це повідомила дочка екс-прем'єра.

 

«Вчора ми з захисником Сергієм Власенком так і не змогли потрапити до мами. Нам відмовили, мотивувавши це тим, що у неї різке погіршення стану, і вона не може піднятися з ліжка», - сказала Є.Карр.

«Однак сьогодні виявилося, що загострення хвороби є перешкодою для рідних і адвокатів, але не для слідчих. На сьогодні призначено слідчі дії. Я вважаю, що це справжнє знущання над мамою», - обурилася Є.Карр.

«Окремо хочу «подякувати» тим псевдолікарям, які щодня звітують про нормальний стан маминого здоров'я. Скажіть, якби на місці моєї мами були вашими рідні, вам би вистачило совісті так нахабно брехати?», - запитала дочка екс-прем'єра.

Вона повідомила, що родичі і однопартійці Ю.Тимошенко продовжують наполягати на швидкій госпіталізації екс-прем'єра для встановлення точного діагнозу і проведення належного лікування.

Нагадаємо, 7 листопада Державна пенітенціарна служба інформувала, що Ю.Тимошенко, яка з 5 серпня перебуває у Лук'янівському СІЗО, важко ходити у зв'язку із загостренням болю у хребті.

Перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко заявила, що протипоказань для продовження слідчих дій за участю Ю.Тимошенко немає.