Євгенія Тимошенко: Мама буде брати участь у виборах

20 грудня 06:29

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія заявляє, що зараз її головна мета - боротьба за свободу мами, яку «режим намагається засудити за політичну діяльність», цитує персональний сайт Ю.Тимошенко.

 

За словами Є.Тимошенко, «сам факт того, що Європейський суд з прав людини розглядатиме скаргу моєї мами, реакція світової спільноти на цей замовний процес, ставлення людей в Україні до цього судилища - свідчення того, що всі навколо давно вже розуміють замовний характер і безпідставність всіх неадекватних звинувачень. У цивілізованому суді подібні фантазії слідчих навіть не розглядалися б».

«Режиму не подобається моя активна публічна і громадянська позиція. Я заявляла і заявляю, що зараз моя головна мета - це боротьба за свободу моєї мами. Всі інші домисли, які подаються під виглядом сенсацій - це провокації, які свідомо влаштовуються саме для того, щоб відвернути увагу людей від головного - незаконності утримання моєї мами за ґратами», - відзначила Є.Тимошенко.

«Всі свої зусилля я буду направляти тільки на її звільнення. Я впевнена, що моя мати буде брати участь і у парламентських, і у президентських виборах. Я вірю в це. Справедливість є, за неї варто боротися!", - резюмувала Євгенія Тимошенко.

Нагадаємо, вчора в інтерв'ю австрійському виданню Die Krone Є.Тимошенко заявила, що в разі необхідності очолить список БЮТ на майбутніх парламентських виборах.