Екс-міністр закордонних справ Грищенко займеться в уряді гуманітарними питаннями

24 грудня 15:50

У новому Кабінеті міністрів відповідати за гуманітарний напрямок буде колишній глава МЗС Грищенко. Раніше гуманітарні питання в уряді курирувала Раїса Богатирьова, яка тепер займає тільки посаду міністра охорони здоров'я.

 

Екс-міністр закордонних справ Костянтин Грищенко на посаді віце-прем'єр-міністра буде займатися гуманітарними питаннями. Про це сказав президент України Віктор Янукович представляючи Грищенко на посаді віце-прем'єр-міністра в Міністерстві закордонних справ України.

«Я хотів би представити віце-прем'єр-міністра Костянтина Івановича Грищенка, який буде займатися гуманітарними питаннями. І сподіваюся, що він опанує цієї новою посадою і буде гідно представляти обличчя зовнішньополітичного відомства нашої країни в уряді. Це дуже відповідальна посада, і я вірю в те, що Костянтин Іванович буде ефективно працювати», - сказав Янукович.
«Ми мали з ним розмову на цю тему, і так як я відчув, він вірить у свій успіх», - додав президент.
Як повідомлялося, президент звільнив Грищенка з посади міністра закордонних справ, призначивши його віце-прем'єр-міністром у новому уряді.
Янукович також призначив Раїсу Богатирьову міністром охорони здоров'я. Раніше вона обіймала посаду віце-прем'єра - міністра охорони здоров'я і керувала в уряді гуманітарними питаннями. !zn
Читайте також: