Екс-адвокат Пукача хоче захищати Тимошенко

19 липня 06:19

Колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко пропонує свої адвокатські послуги Юлії Тимошенко. Про це йдеться в його відкритому листі до Ю.Тимошенко.

 

«Пропоную Вам свою правову допомогу і стверджую, що цей неправедний суд і зухвале, замовне і надумане звинувачення Вас у скоєнні кримінального злочину, можливо і треба розбити з використанням національного законодавства, діючих Постанов Пленуму Верховного Суду України та Основного Закону нашої держави», - пропонує він.

«У цьому випадку ніякої необхідності звертатися по допомогу до іноземних фахівців немає», - О.Мусієнко.

На його думку, жоден вітчизняний правозахисник не має такого практичного досвіду розслідування кримінальних справ, а з 1994 року - практичного досвіду руйнування вже розслідуваних кримінальних справ «на замовлення», яке маю я - колишній військовий прокурор-криміналіст ЗабВО, а з 1994 року - незалежний адвокат».

Також він зазначив, що жоден із них не має такого досвіду спілкування з СБУ, Генпрокуратурою, Секретаріатом і Адміністрацією президента України та Конституційним Судом, який має він.

За його словами, цей досвід має бути використано не тільки для захисту Тимошенко, «але і в загальнонаціональному масштабі для вже давно назрілого реформування правоохоронної системи».

«Маю зважену і впевнену стратегію і тактику Вашого успішного захисту. Гарантую результативність своєї роботи у Вашій справі. Інші подробиці й деталі - при наявності зацікавленості та підписання угоди на захист», - зазначає О.Мусієнко екс-прем'єру.

Підписується він як генеральний директор «Української юридичної компанії».

Як відомо, О.Мусієнко був адвокатом О.Пукача, якого звинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Проте О.Пукач відмовився від його послуг.