Єхануров звинуватив керівництво БЮТ у спробах підкупу депутатів

13 лютого 10:47

Колишній нардеп стверджує, що БЮТ використовує ті самі методи підкупу депутатів, що і група «Реформи заради майбутнього».

 

Керівництво фракції Блоку Юлії Тимошенко використовує ті самі методи підкупу народних депутатів, що і група «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив колишній нардеп від фракції НУ-НС Юрій Єхануров.

Коментуючи скандал навколо спроб підкупу бютівця Романа Забзалюка, Єхануров заявив, що ця ситуація є наслідком закритих партійних списків, і він сам був у схожій ситуації, тільки пропозиція надходила йому від керівництва БЮТ, пише Gazeta.ua.

«Кажуть, що кожен робить те, що він вміє. Це мені нагадує ситуацію, коли лідер БЮТ застосувала те ж саме щодо мене, один в один. Керівництво фракції БЮТ робить те ж саме. За такі речі необхідно політично відповідати», - зазначив екс-парламентарій.

За його словами, мова йде про звичайну політичну корупцію. «Чомусь до депутатів бояться застосувати це визначення. Але впевнений, наші правоохоронні органи, Генеральна прокуратура відреагують на це. Владі зараз потрібно застосувати жорсткий підхід для політичного здоров'я нації», - додав Єхануров.

Нагадаємо, нардеп Роман Забзалюк заявив, що отримав від глави групи «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова за вихід з «Батьківщини» $450 тис. А членом депутатської групи «Реформи заради майбутнього» він став, щоб провести депутатське розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції.

Читайте також:

Забзалюк: Мій перехід Рибаков узгодив з «Папою»

Литвин попросив генпрокурора розібратися з підкупом депутатів

Турчинов знав про плани Забзалюка викрити парламентську більшість