Єфремов закликає голосувати за регіоналів, інакше «нам буде погано всім»

27 березня 08:34

Лідер парламентської фракції Партії регіонів запевняє, що регіоналів варто підтримати, тому що вони «за нутром свої».

 

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді, керівник Луганської обласної організації партії Олександр Єфремов закликає голосувати на парламентських виборах 2012 року за ПР, інакше «нам буде погано всім».

Про це він заявив на прес-конференції у Луганську.

«Нам дуже хотілося б, щоб нас підтримали, хоча б тому, що ми за нутром свої. І якщо нас буде менше у Верховній Раді і перекіс піде в інший бік, то нам буде погано всім», - сказав Єфремов.

При цьому політик жорстко розкритикував опозиційні сили, які, на його думку, занадто часто вказують на вади правлячої партії. Окрім того, Єфремов розповів про своє бачення: як повинна вести себе опозиція, щоб її допустили до влади.

«На сьогодні інструмент критики повинні виконувати опозиційні партії. І чим вони якісніше, професійніше це роблять, тим вони швидше потраплять до влади. А якщо вони будуть просто говорити «погано» і нічого при цьому не пропонувати, то я не бачу перспективи таких опозиційних політичних сил», - підкреслив Єфремов.

Разом з тим він розповів про умови, які допоможуть таким перспективам з'явитися, і як приклад опозиції, що отримала владу, нардеп навів «Сильну Україну» з її лідером Сергієм Тігіпком, який зараз займає пост віце-прем'єр-міністра-міністра соціальної політики.

Варто відзначити, що у самій ПР визнають падіння рейтингу партії, проте у перемогу опозиції на майбутніх парламентських виборах не вірять. !zn

Читайте також:

Українці очікують збільшення фальсифікацій на парламентських виборах

Партія Тігіпка приєдналася до Партії регіонів

Партія Литвина відмовляється вливатися в Партію регіонів з ідеологічних причин

Балога відхрестився від впливу на відносини ПР і »Сильної України»