Єфремов: Рік буде важким, тому довіртеся нам!

28 грудня 14:14

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов хоче, щоб на парламентських виборах 2012 року виборці знову довірилися владі. Про це він заявив, кажучи про свої очікування від майбутнього року.

 

"Рік буде цікавим, але як завжди важким. Звичайно, багато буде роботи. У нас багато цікавих подій. І Чемпіонат Європи з футболу буде наступного року, і вибори. Ми очікуємо, що в період виборчої кампанії ми все ж доведемо до свідомості наших виборців, що ті питання, які ми вирішували у поточному році, були потрібні. Що в наступному році буде покращуватися ситуація. І сподіваємося, що виборці нададуть нам довіру", - сказав він.

На питання, якими були головні події 2011 року, О.Єфремов не відповів: "У мене зараз голова забита зовсім іншими речами, щоб я згадував, що відбулося за рік".

Провали 2011 року О.Єфремов теж не назвав, пославшись на зайнятість. "Провали я не хочу зараз аналізувати, у мене нарада. Це інша тема, це не на ходу і не на бігу. Багато було цікавих подій, багато було подій, які потребують вирішення", - заявив він.

Відповідаючи на питання, чи можна назвати провалом саміт Україна-ЄС, Єфремов підкреслив: "Думаю, це черговий крок у просуванні України на шляху євроінтеграції. Це не провал. Це знакова подія, яка просуває нас в бік, обраний нашою державою".