Дружина Черновецького заявила, що більше не хоче знати Кільчицьку

08 вересня 19:13

Дружина мера Києва Леоніда Черновецького заявила, що більше не хоче знати Ірену Кільчицьку, тому що вона поширює брехню про її сім'ю. Як повідомила Аліна Айвазова, саме І. Кільчицька поширила інформацію, що її дочка Христина вийшла заміж.

 

"Ірена Кільчицька вже давно говорить, що я її подруга. Знаєте, я її завжди любила і я дуже багато їй в житті завжди допомагала. Я не можу зрозуміти, що з нею трапилося і чому нині вона каже таку брехню", - розповіла дружина Л. Черновецького.

За її словами, колишній перший заступник голови КМДА не вперше "бреше", як про їх сім'ї, так і про особисте життя.

"Вона розповідає всім, що у неї день народження був на Лазурному березі, а насправді, в Баден-Бадені. По-друге, що у неї там купа чоловіків і таке інше ... Але я не хочу говорити про це. Це мене не стосується", - зазначила А. Айвазова.

Таку поведінку І. Кільчицької жінка пояснює тим, що "взагалі вона за національністю циганка. Мабуть, кров циганська заграла".

"Ви знаєте, якщо їй дзвонять і розповідають щось по телефону, вона одразу, моментально набирає всіх знайомих і все переказує. Я в шоці від неї. Кажу: "Ірена, невже ти не вмієш мовчати?". Вона не може. Це хвороба. Поводиться, як психічно хвора плетуха", - додала дружина Л. Черновецького.

Раніше повідомлялося, що дочка мера вийшла заміж, однак пізніше цю інформацію було спростовано.