Доній порадив Ющенку зайнятися чим-небудь, крім політики

16 лютого 20:34

Мемуари Віктора Ющенка будуть сприйняті українським суспільством з більшою увагою, ніж продовження його політичної кар'єри.

 

Екс-президенту Віктору Ющенку не варто взагалі балотуватися у Верховну Раду. Таку думку озвучив депутат від НУНС Олесь Доній в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, чи можлива участь Ющенка у об'єднаному списку опозиції.

"Я сумніваюсь, що з 225 округів, які є в Україні, він може знайти хоч один, де його підтримає населення. Я думаю, що він, нарешті, проаналізував цю ситуацію і саме тому відмовився", - зазначив депутат.

"Щодо опозиції? Мені здається, що для нього було б оптимальним відійти від політичної діяльності з огляду на достатньо, ну скажімо, не досить вдалий досвід. І можливо, зайнятися гуманітарними проектами, писати мемуари, це було б найоптимальнішим варіантом", - уточнив Доній.

"Це було б найоптимальнішим варіантом і для його політичної сили, тоді би "Наша Україна" змогла знайти своє місце в середовищі інших опозиційних партій. З ним, я думаю, це буде лише діяти на розкол опозиції", - підсумував політик.

Як повідомлялося, Ющенко заявив, що не буде балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу, але готовий обиратися за списком консолідованої опозиції. При цьому в об'єднання опозиції він не вірить. !zn

Читайте також

Ющенко готовий йти на вибори за списком опозиції, хоча в нього і не вірить

Комуніст Симоненко вимагає розстріляти Ющенка

Кравчук: З Ющенка - такий президент, як з мене курка

Депутат від НУНС запропонував на посаду голови комітету зі свободи слова Юрія Стеця