До Арбузова "на килим" щодня будуть ходити губернатори

09 сiчня 12:46

Арбузов щодня буде проводити зустрічі з керівниками регіонів і різних міністерств "з метою більш оперативного вирішення нагальних проблем".

 

Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов починає щоденні зустрічі з керівниками регіонів з метою вирішення нагальних економічних і соціальних проблем.

Вже затверджено відповідний графік таких зустрічей з головами Ради міністрів Автономної Республіки Крим (АРК), обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Як відзначили у прес-службі Арбузова, такий формат співпраці центральної та місцевої виконавчої влади перший віце-прем'єр запропонував "з метою більш оперативного вирішення нагальних проблем". Саме за такий контакт, як стверджують у прес-службі, висловлювалися і керівники регіонів.

- Арбузов має намір виправляти ситуацію у країні разом з Королевською

За рішенням Арбузова у зустрічах з головами ОДА братимуть участь керівники міністерств і відомств, у безпосередній компетенції яких знаходиться вирішення порушених питань. Зокрема, мова йде про зустрічі з керівництвом Мінфіну, Мінекономрозвитку, Мінагрополітики, Міністерства доходів і зборів, Мінсоцполітики, Мiнiнфраструктури і Мінрегіону, а також підсумкові зустрічі з першим віце-прем'єр-міністром і віце-прем'єр-міністром Олександром Вілкулом. У кожному із зазначених міністерств будуть визначені особи, відповідальні за організацію проведення таких зустрічей.

Порядок прийому буде формуватися у певній послідовності. Кожен керівник регіону буде мати можливість зустрітися з керівництвом міністерств приблизно один раз на місяць. Вже 10 січня передбачена зустріч з головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим, 11 січня - з головою Вінницької ОДА, 12 січня - з головою Волинської ОДА. !zn

Читайте також:

Азаров допускає, що його змінить Арбузов

Азаров доручив Арбузову і Колобову розібратися з бюджетом Києва

Королевську змусили щотижня звітувати про виплату зарплат і соціальної допомоги

Новий "податковий" міністр Клименко обіцяє "відчуття комфорту" від створення Міністерства доходів і зборів