Дмитро Колесніков став новим главою Дніпропетровської ОДА

24 грудня 09:26

Колесніков змінив на цій посаді Олександра Вілкула, призначеного Януковичем віце-прем'єром у новому Кабміні. Новий губернатор Дніпропетровської області, як і його попередник, є людиною Ахметова.

 

Президент України Віктор Янукович призначив Дмитра Колеснікова главою Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА). Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави в понеділок, 24 грудня.

- Янукович розпустив Кабмін

- Губернатор Дніпропетровської області Вілкул змінить Колеснікова у Мінінфраструктури

Нагадаємо, що Дмитро Колесніков з березня 2010 року був Міністром промислової політики, однак у грудні того ж року втратив свій пост у зв'язку з ліквідацією міністерства в результаті адмінреформи. Тоді ж був призначений главою Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном.

Колесніков змінив на посаді голови Дніпропетровської ОДА Олександра Вілкула, який призначений віце-прем'єром у новому Кабміні. Відзначимо, що Колесніков, як і його попередник, є людиною Ріната Ахметова, що означає, що найбагатша людина України зберегла за собою контроль над Дніпропетровською ОДА.

Відзначимо також, що екс-заступник Вілкула в ОДА - Геннадій Темник, призначений Януковичем міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, також є людиною Ахметова.

Окрім того, президент Янукович також призначив Івана Мовчана головою Вінницької облдержадміністрації. !zn

Читайте також:

Арбузов став першим віце-прем’єром

Янукович призначив Олену Лукаш міністром Кабміну

Янукович ліквідував МНС і створив два нових міністерства

Парламентський комітет Азарова-молодшого дістанеться Прасолову


Губернатор Дніпропетровської області змінив Колеснікова у Мінінфраструктури