Депутати десяту годину в напівпорожній залі засідань розглядають проект КПК

10 квiтня 19:24

За час розгляду проекту КПК парламентарії, з кількома перервами, встигли проголосувати за 700 поправок із майже 4000, більшість з яких не були підтримані залом.

 

Депутати Верховної Ради десяту годину розглядають проект Кримінально-процесуального кодексу в другому читанні.

За час його розгляду вони, з кількома перервами, встигли проголосувати за 700 поправок із майже 4000, більшість з яких не були підтримані залом.

Станом на 22:00 прийнято 41 з 614 статей. У сесійній залі перебувають близько 130 народних депутатів з різних фракцій.

При цьому в ході останнього голосування на інформаційному табло в залі засідань парламенту було зазначено, що в залі зареєстровано 345 народних депутатов. Під час попередніх голосувань ця цифра незначно відрізнялася.

Нагадаємо, 9 лютого Верховна Рада прийняла за основу в першому читанні проект Кримінально-процесуального кодексу України (№ 9700), ініційований президентом України Віктором Януковичем.

До другого читання законопроекту подано майже 4 тис. поправок, і сам документ містить 1 тис. 417 сторінок. Крім того, до проекту подано зауваження Головного юридичного управління ВР на 63 сторінках.

Раніше 10 квітня депутати вирішили розглядати документ до повного його завершення, проголосувавши за продовження вечірнього засідання парламенту. !zn

Читайте також:

Рада буде розглядати новий КПК до упору - поки не приймуть повністю

Податковій міліції заборонять затримувати людей і влаштовувати «маски-шоу»

Українські суди дають згоду на арешт затриманих у 9 випадках з 10

Рада прийняла в першому читанні проект КПК Віктора Януковича