Депутати від опозиції приїхали до Тимошенко у лікарню

14 сiчня 12:43

У харківську Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" , де проходить курс лікування екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, приїхала група народних депутатів від фракції "Батьківщина".

 

Народні депутати фракції "Батьківщина" приїхали до Харкова, щоб відвідати Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" №5, де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко. За інформацією джерела, до Тимошенко повинні приїхати Арсен Аваков, Микола Катеринчук, Андрій Шевченко, Олександр Бригинець та інші народні депутати.

У даний час біля ЦКЛ №5 знаходяться правоохоронці, і їх більше, ніж зазвичай. О 12:10 на територію лікарні пройшов захисник екс-прем'єра, народний депутат Сергій Власенко. Він не підтвердив і не спростував інформацію про приїзд до Тимошенко народних депутатів із Києва. "Без коментарів", - сказав Власенко.

Раніше Бригинець у соціальній мережі Facebook написав, що він разом з кількома іншими народніми депутатами терміново вилітає до Харкова, при цьому він дав зрозуміти, що поїздка пов'язана з Тимошенко.

Нагадаємо, 8 січня Власенко оприлюднив відкритий лист Тимошенко до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори. Тимошенко, зокрема, відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, не має наміру добровільно їхати до суду, а в разі спроби доставити її примусово чинитиме фізичний опір. Екс-прем'єр також відмовилася повертатися в палату доти, поки там ведеться відеоспостереження і цілодобово знаходиться караул.

За словами адвоката екс-прем'єра Олександра Плахотнюка, Тимошенко ночує у коридорі і не дає себе обшукувати. !zn

Читайте також:

Німецькі лікарі лікують Тимошенко безкоштовно

Опозиції не вистачило голосів, щоб звільнити Тимошенко і Луценка

В адміністрацію президента передали лист Тимошенко про узурпацію влади Януковичем