Депутатам запропонували безстроково обрати суддею Госпсуду Києва старшу дочку Джарти

04 квiтня 07:50

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак і депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов зареєстрували проект постанови, згідно з яким пропонують безстроково обрати Вікторію Джарти суддею господарського суду Києва.

 

Депутати від Партії регіонів пропонують парламенту безстроково обрати суддею господарського суду Києва дочку покійного голови Ради міністрів Криму Василя Джарти Вікторію. Про це йдеться у проекті постанови № 2444-5 авторства спікера Верховної Ради Володимира Рибака і депутата Партії регіонів Сергія Ківалова, зареєстрованому в Раді 3 квітня.

Зараз 33-річна Вікторія Джарти є заступником голови Господарського суду Києва.

У лютому 2002 року вона почала працювати спеціалістом 2-ї категорії у Господарському суді Донецької області.

У квітні 2002 року була переведена на посаду помічника судді, а з грудня 2002 року по квітень 2008 року працювала помічником першого заступника голови Донецького апеляційного господарського суду.

Також суддями Госпсуду Києва пропонується безстроково обрати Любомира Головатюка, Аллу Пригунову, Юлію Смирнову, Олексія Спічака і Павла Чеберяка.

Як відомо, у квітні 2010 року президент Віктор Янукович своїм указом перевів суддю Вікторію Джарти у Господарський суд Києва. До того вона обіймала посаду судді Господарського суду Донецької області.

Голова Ради міністрів Криму, член Партії регіонів Василь Джарти помер 17 серпня 2011 року через хворобу. !zn

Читайте також:

Калєтнік стверджує, що дочка Джарти - авторитетний працівник

Могильов має намір продовжувати політику Джарти

Кримські депутати пропонують дати Джарти Героя України посмертно