Депутат Волинець оголосив голодування через постійні відмови побачитися з Тимошенко

01 червня 09:38

Бютівець Михайло Волинець оголосив безстрокове голодування, оскільки керівник Качанівської колонії не дозволив йому побачитися з Юлією Тимошенко. Депутат також має намір домагатися побачення з екс-прем'єром для Олександра Турчинова.

 

Народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Михайло Волинець оголосив безстрокове голодування через постійні відмови тюремників дозволити соратникам екс-прем'єра Юлії Тимошенко побачитися з нею.

Про це заявив сам Волинець, який зараз перебуває на території Качанівської колонії у Харкові. «У зв'язку із забороною керівником колонії права на побачення з Юлією Тимошенко я о 10.00 оголосив безстрокове голодування в адміністративному корпусі», - сказав він.

Він повідомив, що зараз пише відповідну заяву керівництву установи. Депутат зазначив, що, відмовляючи у праві на побачення, керівник колонії Іван Первушкін порушив пункт 1 статті 110 Кримінально-виконавчого кодексу, повідомила прес-служба партії.

Волинець також повідомив, що він разом з народним депутатом Остапом Семераком має намір передати звернення з проханням надати можливість першому заступнику голови партії «Батьківщина» Олександру Турчинову зустрітися з Тимошенко. На всі аналогічні звернення були отримані відмови. !zn

Читайте також:

«Батьківщина» оприлюднила список чиновників, до яких просить застосувати санкції

Тимошенко загрожує ще чотири кримінальні справи

Україна виконала вимоги Європейського суду щодо лікування Тимошенко