Депутат від "Удару" створив "армію" для боротьби з корупцією

03 лютого 14:54

УДАРівец створив організацію для боротьби з корупцією і обіцяє проводити антикорупційний трибунал на очах громадськості.

 

Народний депутат від партії "УДАР" Сергій Каплін створив нову громадську організацію "Народна антикорупційна армія".

За його словами, ця організація буде з допомогою людей боротися проти корупції, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на УНІАН.

"Ми створили "Народну антикорупційну армію". У понеділок подаємо документи в Мін'юст на її реєстрацію. Ми будемо "полювати" на корупціонерів і оголосимо їм війну. Готові виходити на акції протесту, будемо проводити антикорупційний трибунал на очах ЗМІ і громадськості", - сказав Каплін.

Він зазначив, що про бажання увійти в новий рух вже заявили сім генералів СБУ у відставці, а також керівники громадських організацій з боротьби з корупцією.

"Очолив організацію поки я. Але якщо побачу, що в нас буде новий лідер, то готовий віддати йому повноваження. Поки ж будемо створювати інститут співголів", - заявив депутат.

Нагадаємо, відповідно до дослідження Transparency International, за підсумками 2012 року Україна посіла 144 місце в списку 176 країн за рівнем корупції і, таким чином, виявилася серед найбільш корумпованих держав світу. !zn

Читайте також:

Азаров "однозначно не вірить", що в Україні високий рівень корупції (ВІДЕО)

У рейтингу економічних свобод Україна посіла останнє місце в Європі

"УДАР" готовий блокувати Раду, поки не припиниться "кнопкодавство"