Депутат Канівець, який залишив "Батьківщину", може перейти в "Свободу"

11 квiтня 22:36

Політик запевнив, що залишається опозиціонером. Він додав, що своїм обов'язком вважає підтримку націоналістів і спростував чутки, що за вихід з фракції він отримав гроші.

 

Народний депутат Олег Канівець, який вийшов з фракції "Батьківщина", може перейти у фракцію "Свобода". Про це сам Канівець повідомив в інтерв'ю виданню "Новий погляд".

"В майбутньому не виключаю свого входження у фракцію "Свобода". Вона мене підтримувала на виборах (на відміну від "Батьківщини"), а я агітував за "Свободу". Я обраний від націоналістичного, патріотичного краю Степана Бандери", - заявив він.

Крім того, політик запевнив, що залишається опозиціонером. Він додав, що своїм обов'язком вважає підтримку націоналістів і спростував чутки, що за вихід з фракції він отримав гроші.

Нагадаємо, раніше Канівець прокоментував своє рішення так: "Я дійсно написав заяву про вихід з депутатської фракції "Батьківщина". Це було нелегке рішення. Але іншого вибору керівництво фракції - і Олександр Турчинов - мені не залишили".

"Я неодноразово намагався достукатися до партійних лідерів. Однак мене ніхто не хотів чути! Втім, як і багатьох інших моїх колег депутатів", - додав Канівець, при цьому він запевнив, що "ні за яких обставин не приєднається до парламентської більшості, до владної команди".

Пізніше парламентарій заявив, що готовий скласти мандат для обрання замість нього по округу Луценка. !zn

Читайте також:

Депутат Канівець готовий повернутися до "Батьківщини" за однієї умови

Гриценко заявив про можливість свого виходу з фракції "Батьківщина"

Немилостивий вирішив складати депутатські повноваження тільки разом з Яценюком

"Виходець" з "Батьківщини" запропонував скласти свій мандат на користь Луценка