День Незалежності Партія регіонів відзначить концертом, Об'єднана опозиція - маршем

23 серпня 10:58

Об'єднана опозиція закликає усіх небайдужих українців 24 серпня разом відзначити День незалежності України ходою та мітингом у Києві. У той же час, Партія регіонів запрошує киян і гостей столиці прийти на святковий мітинг-концерт.

 

Партія регіонів і Об'єднана опозиція "Батьківщина" відзначать День Незалежності в центрі Києва: представники влади - концертом, опозиція - маршем і мітингом.

Як повідомляється на сайті ВО "Батьківщина", збір учасників ходи Об'єднаної опозиції та формування колони очікується о 10.30 на Михайлівській площі. Об 11.00 колона вирушить по вул. Володимирській у бік парку імені Тараса Шевченка, де пройде святковий мітинг за участю керівників опозиції.

Перед початком мітингу молодіжні організації опозиції мають намір розгорнути найбільший в Україні державний прапор на проїжджій частині перед центральним корпусом Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Передбачається, що буде зафіксований рекорд України.

Партія регіонів запланувала святковий мітинг-концерт на Софійській площі, початок - об 11.00. За інформацією прес-служби партії, об 11.30 розпочнеться пряма трансляція виступу президента України Віктора Януковича з Національного палацу мистецтв "Україна".

"Всі охочі зможуть поспілкуватися з кандидатами в народні депутати від Партії регіонів, дізнатися, з якою програмою партія йде на вибори. А також послухати відомих українських виконавців, серед яких - група "Алібі" та Альона Вінницька", - йдеться в повідомленні. !zn

Читайте також:

Свято, яке завжди з нами

Країна дитячої мрії

Двадцять років по тому

Незалежність країни на тлі й напередодні