Дарка Чепак просить не мститися президенту за EX.UA

01 лютого 14:01

Дарка Чепак просить «невідомих» припинити атаку сайту президента, бо через це не можуть опублікувати інформацію, важливу для життєдіяльності країни.

 

Прес-секретар президента України Дарка Чепак просить «невідомих» припинить атакувати сайт глави держави.

«З сьогоднішньої ночі офіційний сайт Президента України атакують невідомі. Сайт МВС під атакою "ліг". В соцмережах поширюються заклики приєднатися до атаки сайтів держустанов в ім'я підтримки "сайтів-файлообмінників", які не дотримуються захисту авторських прав», - написала Дарка Чепак у блозі на «Українській правді».

Прес-секретар Віктора Януковича нарікає на те, що через атаки на сайті не можуть опублікувати інформацію, важливу для життєдіяльності країни.

«Я підтримую право будь-якого громадянина на протести. Але, якщо ми будуємо цивілізоване суспільство, то свобода кулака одного громадянина обмежується носом іншого. Тому я звертаюся до вас, шановні панове, які атакують сайти: чи не могли би ви для свого протесту знайти якийсь інший майданчик, не обмежуючи право громадянина на доступ до інформації?», - заявила Дарка Чепак.

Нагадаємо, 31 січня МВС відключило сайт EX.UA, де люди звикли зручно і безкоштовно дивитися фільми, завантажувати ігри та багато, багато іншого. В офісі компанії проводяться обшуки, а власників ресурсу викликають на допити.

Зазначимо, що минулі обшуки в офісах компанії EX.UA можуть мати наслідки і для його користувачів.

За інформацією представників EX.UA, у МВС прагнули отримати персональні дані про користувачів, які розміщують піратський контент. !zn

Читайте також:

На користувачів EX.UA можуть завести кримінальні справи

Міліція закрила найбільший український файлообмінник ЕХ.UA

Американська влада хоче стерти дані з сайту Megaupload