Чотири депутати від "Батьківщини" стали членами партії "За Україну!"

01 лютого 11:41

Народні депутати напередодні парламентських виборів йшли від Об'єднаної опозиції на базі партії "Батьківщина" і припиняли членство в партії "За Україну!".

 

У п'ятницю, 1 лютого, народні депутати, члени фракції "Батьківщина" В'ячеслав Кириленко, Ксенія Ляпіна, Іван Стойко і Олег Медуниця відновили членство в партії "За Україну!". Про це сьогодні повідомляє прес-служба політсили.

Крім того, "За Україну!" почала підготовку до з'їзду, на якому будуть обговорюватися питання поточної діяльності партії і створення єдиної політичної сили на базі всіх партій Об'єднаної опозиції.

Вищевказані депутати Верховної Ради припиняли членство в партії "За Україну!" напередодні виборів у парламент у зв'язку з участю в них в рамках Об'єднаної опозиції на базі партії "Батьківщина".

Нагадаємо, на минулих виборах восени в Раду 7 скликання В'ячеслав Кириленко пройшов за списками "Батьківщини" у багатомандатному окрузі під номером 6. Ксенія Ляпіна - по виборчому округу №216 (Київ), Іван Стойко - по виборчому округу №157 (Сумська область) і Олег Медуниця - по виборчому округу №167 (Тернопільська область). !zn

Читайте також:

Регіонали вже вирішили, що за президентство Янукович битиметься з Тягнибоком

Депутати призначать перевибори e "проблемних" округах на наступній сесії

Об'єднана опозиція міркує про створення єдиної партії