Чоловік Тимошенко порадив Кузьміну розповісти Обамі про "справжні демократичні засади"

23 грудня 11:45

Кузьмін повідомив раніше, що він звернувся в МЗС для отримання сприяння в отриманні одноразової візи в США. Перший заступник генпрокурора заявив, що отримав запрошення для участі в благодійному молитовному сніданку з Обамою. Чоловік Тимошенко порадив Кузьміну розповісти в США про "справжні демократичні засади", які Партія регіонів встановлює в Україні.

 

Чоловік екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко радить першому заступникові генерального прокурора Ренату Кузьміну під час Молитовного сніданку з президентом США Бараком Обамою розповісти про "справжні демократичні засади", які Партія регіонів встановлює в Україні.

Про це Тимошенко заявив у відкритому листі на адресу Кузьміна.

«Вас останнім часом болісно тягне в США. І якщо Ви якимось чином і отримаєте одноразову візу, і Вас допустять на сніданок до президента Обами, не забудьте повчити неписьменних і недовірливих до Вас американців справжнім демократичним засадам, які ви особисто і ваша злочинне угруповання встановлюєте в Україні. І розкажіть, як Ви і якими способами боретеся з опозицією, її лідерами, з незадоволеним Вами народом, з опозиційним депутатським корпусом», - йдеться в листі Олександра Тимошенка.

І ще, продовжує він, звертаючись до Кузьміна, «розкажіть країні, чи ви поїдете як офіційна або приватна особа, хто проплачує вашу поїздку? Або все з вашої скромної чиновницької зарплати?».

Крім того, як заявляє Олександр Тимошенко, Кузьмін має розповісти в Америці «всю правду про те, до чого довели за 2,5 роки країну. Важко буде на цей раз все скинути на «папередніков», так як вже третій рік країну грабує ваш «уряд» на чолі з Миколою Яновичем». «Тоді, думаю, недовірливі американці повірять, що в нашій країні зі злочинністю та криміналітетом бореться правильний прокурор», - зазначив Олександр.

Як повідомлялося, Кузьмін, якому анулювали багаторазову п'ятирічну візу в США, 19 грудня заявив, що має намір звернутися в посольство США в Україні для отримання одноразової американської візи в зв'язку з запрошенням взяти участь у молитовному сніданку з президентом США Обамою. !zn

Читайте також:

Кузьмін стверджує, що в США йому загрожує арешт


Чоловік Тимошенко закликав Обаму анулювати Януковичу американську візу

Кузьмін пообіцяв надати конгресу США докази причетності Тимошенко до 4 вбивств

Хілларі Клінтон зажадала звільнити Тимошенко «негайно і беззастережно»