Чиновників КМДА найближчим часом скоротять на 40%

20 сiчня 14:52

Число чиновників Київміськдержадміністрації буде скорочено. Ініціатива виходила чи то з Банкової, чи то від голови адміністрації Олександра Попова.

 

В інтерв'ю DT.UA секретар Київради Галина Герега підтвердила скорочення чиновників КМДА на 40%. При цьому вона заперечує, що зроблено це буде за вказівкою адміністрації президента.«Справді, такий проект рішення розглядатиметься на одному з найближчих засідань. Але оптимізація структури - це не ініціатива Банкової, подібний розділ є в Стратегії розвитку Києва», - повідомила вона.«Я сама, починаючи роботу, наразилася на надмірний бюрократизм у роботі Київради, тому розумію бажання Попова викорінити це явище в КМДА, змусити систему працювати чіткіше й ефективніше. Перед містом стоїть важливе завдання - втілення Стратегії розвитку Києва до 2025 року. Її успішна реалізація багато в чому залежить від професійної і злагодженої роботи міської влади. Я думаю, цей факт і змусив Олександра Павловича ухвалити таке рішення», - сказала Г. Герега.Детальніше читайте в інтерв'ю Інни Ведерникової з Галиною Герега в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна».

Читайте також

Напередодні виборів Попов обіцяє киянам постійні референдуми з будь-якого приводу Цілувальник: Генплан Києва передбачає ущільнення житлової забудови - не в селі живемо Підвищувати тарифи на послуги ЖКГ у Києві в рік виборів ніхто не буде