Чечетов запевнив, що у регіоналів вистачає із запасом голосів для обрання Рибака та Азарова

12 грудня 09:55

У Партії регіонів достатньо голосів для обрання Володимира Рибака спікером Ради, а Миколи Азарова - прем'єр-міністром. ПО словами народного депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова, голова парламенту, і глава Кабміну будуть обрані вже сьогодні.

 

Партії регіонів «із запасом» вистачає голосів для обрання Володимира Рибака спікером Ради, а Миколи Азарова - прем'єр-міністром. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Голосів для обрання Рибака та Азарова у Партії регіонів буде із запасом», - заявив Михайло Чечетов.

За його словами, «Партія регіонів допоможе опозиції» обрати спікера і прем'єра, підставивши «свої дуже широкі плечі».

Депутат запевнив, що і голова парламенту, і глава Кабміну будуть обрані вже сьогодні.

Як відомо, перше засідання Верховної Ради 7-го скликання почалося в середу, 12 грудня о 10:00. Голосувати за спікера ВР передбачається в перший же день. Відразу після обрання спікера буде голосування і за кандидатуру прем'єр-міністра - Миколу Азарова.

Раніше повідомлялося про те, що фракція Об'єднаної опозиції «Батьківщина» у Верховній Раді 7-го скликання не буде брати участь у голосуванні з обрання спікера і прем'єра. «Прийнято рішення, проголосовано, що ми не голосуємо ні за кандидатуру прем'єра, ні за кандидатуру спікера», - повідомив депутат Андрій Шевченко.

Пізніше лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи пропозицію Партії регіонів висунути кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра України, а Володимира Рибака призначити спікером Верховної Ради, заявив, що його партія не буде голосувати за даних кандидатів.. !zn

Читайте також:

«Свобода» не буде голосувати за Рибака і Азарова

Верховна Рада України VII скликання розпочинає свою роботу

«Батьківщина» не буде голосувати за спікера і прем'єра

Партія регіонів затвердила Володимира Рибака кандидатом на пост спікера Ради