Чавес оголосив, що повністю вилікувався від раку

10 липня 07:46

Незважаючи на те, що венесуельському лідерові вже давно пророкують швидку смерть, сам Чавес демонструє максимально оптимістичний настрій і заявляє про готовність продовжити передвиборчу кампанію.

 

Президент Венесуели Уго Чавес оголосив, що повністю вилікувався від раку і тепер готовий продовжити передвиборчу кампанію.

«Вільний, вільний, абсолютно вільний», - сказав він журналістам, відповідаючи на питання про те, чи вилікувався він.

Незважаючи на оптимізм Чавеса, лікарі не можуть зі стовідсотковою впевненістю підтвердити одужання. Це може стати відомо як мінімум через два роки після завершення лікування.

За даними ЗМІ, Чавес хворий на метастатичну рабдоміосаркому. Це агресивний тип раку, який вже «увійшов в останню стадію». Раніше Чавес пройшов три курси хіміотерапії на Кубі. Однак точний вид раку, яким страждає президент, досі тримався у секреті.

Швидку смерть венесуельському лідерові пророкують вже давно. Тим часом сам Чавес демонструє максимально оптимістичний настрій. Раніше він публічно оголошував про перемогу над раком. Проте потім виявилося, що пухлина з'явилася знову, і президент був змушений знову лікуватися.

Зазначимо, що Уго Чавес балотується на третій президентський термін. Президентські вибори у Венесуелі відбудуться у жовтні. !zn

Читайте також:

Чавесу залишилося жити не більше, ніж кілька місяців, - американські ЗМІ

У Венесуелі дозволили збивати літаки-порушники

Чавес попросив Всевишнього не забирати його