БЮТ знає, що на вирок над Тимошенко масово збираються люди з регіонів

11 жовтня 06:22

Обласні та міські осередки Блоку Юлії Тимошенко та партії "Батьківщина" не організовують централізовані поїздки людей з різних регіонів до Києва на 11 жовтня. Але люди їдуть самі. Про це повідомила Маріанна Антонюк, прес-секретар Чернівецької обласної організації партії ВО "Батьківщина".

 

"Ми людей не збираємо і централізовано не веземо, вони самі звертаються до нас за інформацією, куди і як їхати, бо хочуть підтримати Юлію Тимошенко. Адже за неї голосувало 11 мільйонів виборців, і сьогодні вони хотять відстояти свій вибір. Ми вже їм пояснюємо, як доїхати, інколи допомагаємо з транспортом, орієнтуємо в Києві, збираємо під Печерським судом", - уточнив співрозмовник.

У "Батьківщині" наголосили, що люди їхатимуть, а деякі виїхали до столиці за кілька днів. "Вони добираються власним або громадським транспортом. Поки що не можемо вказати їх кількість, а вже завтра, по факту, це можна буде дізнатися", - наголосила М.Антонюк.

Інформацію, про те, що організованого через партію виїзду активістів до столиці, ВО "Батьківщина" не здійснює, повідомили у кількох інших регіональних організаціях партії.

У столиці приїжджим допомагають зорієнтуватися інші активісти. Зокрема, у наметовому містечку стоять палатки від різних областей, де люди можуть знайти своїх краян та отримати необхідну інформацію та допомогу.

Нагадаємо, завтра, 11 жовтня, у Печерському суді зачитуватимуть вирок у справі Юлії Тимошенко. За інформацією правоохоронців до міської влади столиці подані заявки на участь в акціях у центрі міста 35 тис. громадян.