БЮТ: Біля Печерського суду п’яного Калашникова облили водою

14 серпня 09:58

У суботу, 13 серпня, ввечері та території наметового містечка опозиції біля Печерського райсуду Києва у нетверезому стані з’явився екс-депутат від Партії регіонів Олег Калашников, який координує акції «регіоналів» під судом, повідомляє прес-служба БЮТ з посиланням на народного депутата фракції «БЮТ-Батьківщина» Юрія Одарченко.

 

«Він був п’яний, як чіп. Не просто випивший, а як кажуть «до поросячого вереску» і ледве тримався на ногах», - розповів Ю.Одарченко про появу О.Калашникова.

«Ця людина абсолютно зухвало йшла, ображала людей, які знаходяться у наметовому містечку. Ми закликали людей не піддаватися на провокації. Обійшлося тільки облиттям водою», - сказав він.

«Потім Калашников пішов і почав кричати, що «он прошел крещение» і був цим дуже задоволений», - зазначив Ю.Одарченко.

На думку народного депутата, це є свідченням того, які люди знаходяться у таборі Партії регіонів під Печерським судом.

Ю.Одарченко зазначив, що всі бажаючі можуть між 6-ою і 7-ою годинами на станції метро «Площа Льва Толстого» подивитися, як О.Калашников «шикує цих бідних дітей, видає їм браслети, на основі яких з ними розраховуються, подивитись, наскільки це гидко».

Біля Печерського райсуду Києва на Хрещатику з 5 серпня, коли була арештована екс-прем'єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, проходить акція на її підтримку. Крім того, поруч із наметовим містечком прихильників Ю.Тимошенко розмістилися їхні опоненти, організовані «Общевоинском союзом Украины».