Бразилія відстрочила безвізовий режим для українців

03 листопада 20:10

Угода про безвізовий порядок в'їзду громадян України у Бразилію не набула чинності. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

 

Згідно з попередніми анонсами 4 листопада 2011 року має набути чинності Угода між Кабінетом міністрів України і урядом Бразилії про часткову відмову від віз.

"Положеннями Угоди передбачається можливість безвізового порядку в'їзду громадян України та Бразилії з метою туризму та бізнесу, виїзду та прямування транзитом територією держави іншої договірної сторони на підставі проїзних документів, дійсних для виїзду за кордон, а також їх перебування строком до 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду", - нагадує МЗС.

Разом з тим, за інформацією бразильської сторони, згадана угода набере чинності після виконання бразильською стороною додаткових внутрішньодержавних процедур.

У цьому зв'язку МЗС закликає громадян України, які мають намір ближчим часом відвідати Бразилію з метою туризму та бізнесу, звертатися до Посольства Бразилії в України для отримання віз.

Про початок застосування угоди МЗС обіцяє "невідкладно поінформувати"