Бондарчук: Попову треба було поставити ялинку ще на День Незалежності

22 листопада 14:52

Київському голові Олександру Попову треба було розпочати встановлення новорічної ялинки не на День Свободи 22 листопада, а ще напередодні Дня Незалежності, це б вирішило йому усі проблеми із забороною опозиційних мітингів в центрі столиці. Про це заявив голова центрального виконкому партії «Наша Україна» Сергій Бондарчук.

 

«Теперішній режим хоче перетворити київський Майдан Незалежності на московську Красну площу, де без дозволу чиновників не можна збиратися більше, ніж утрьох», - сказав С.Бондарчук.

Він переконаний - влада вигадує будь-які приводи, щоб не допустити масових зібрань людей на Майдані Незалежності в сьому річницю Помаранчевої революції. «Вони бояться ідей Майдану, а тому забороняють і тупо брешуть», - каже С.Бондарчук.

Він нагадав, що в минулі роки монтаж новорічної ялинки на центральній площі столиці розпочинався не раніше початку грудня. «Очевидно, Попов готовий вже зараз святкувати новий рік тільки для того, щоб не допустити відзначення Дня Свободи в Києві», - зауважив політик.

«Заборона КМДА ще раз доводить, що на посаді в. о. мера Києва стоїть не представник інтересів київської громади, більшість якої сім років тому стояла і підтримувала Майдан, а «смотрящий зони» від Партії регіонів, для якого головне виконати рознарядки з Банкової», - підкреслив С.Бондарчук.

Нагадаємо, сьогодні партії і громадські організації мають намір відсвяткувати 7 річницю Помаранчевої революції, незважаючи на заборону Київського окружного адміністративного суду проводити масові акцій у центральній частині Києва 21-22 листопада.