Близнюка вже представили колективу МінЖКГ

12 липня 12:15

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв представив колективу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства нового голову відомства Анатолія Близнюка.

 

Як повідомляє прес-служба міністерства, у своїй промові А.Близнюк заявив про намір докласти максимум зусиль для виконання завдань, поставлених президентом.

«Мені імпонують ініціативні люди. Ініціатива буде тільки вітатися. Але ви повинні розуміти, що сьогоднішні проблеми в галузі не можна вирішувати вчорашніми методами», - заявив у зверненні до колективу МінЖКГ новий міністр.

Нагадаємо, А.Близнюка було призначено міністром ЖКГ указом президента Віктора Януковича №748 від 12 липня 2011 року. Дотепер А.Близнюк обіймав посаду голови Донецької обласної державної адміністрації. Замість нього на цю посаду було призначено Андрія Шишацького.

Як повідомлялося, 1 червня на розширеному засіданні уряду президент В.Янукович звільнив з посади міністра ЖКГ Віктора Тихонова і його заступника Юрія Хіврича. Відставку В.Тихонова і ще низки чиновників ZN.UA прогнозувало ще у квітні.