Біля суду зібралися близько 2,5 тис. прихильників і противників Тимошенко

31 липня 06:27

Біля суду у Харкові, де сьогодні пройде засідання у справі ЄЕСУ, зібралися близько 2,5 тис. прихильників і противників Юлії Тимошенко. Прихильники екс-прем'єра традиційно в футболках "Юлі - волю", їхні опоненти - з написами "Юлі - зону", "Залишайся Юля з нами, будеш нашим паханом".

 

Біля будівлі Апеляційного суду Харківської області, де у вівторок розпочнеться засідання Київського райсуду Харкова у справі ЄЕСУ, традиційно зібралися прихильники і противники екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

За оцінками міліції, в обох акціях беруть участь до 2,5 тис. осіб.

Противники екс-прем'єра, які представляються "простими харків'янами", зайняли майданчик перед будівлею суду. Вони стоять з державними прапорами та прапорами з написами "Юлі - зону", "Залишайся Юля з нами, будеш нашим паханом". Багато людей прийшли в чорних футболках із зображенням розрядженої батарейки і написом "Юля сіла", "Вона - злодій", "Злодій повинен сидіти у в'язниці", де в букві "О" зображено портрет Тимошенко.

- Тимошенко пообіцяла опір у випадку примусової доставки в суд

Прихильники екс-прем'єра збираються з протилежного боку площі з державними прапорами і партійними прапорами ВО "Батьківщина". Багато хто традиційно прийшов у футболках з написами "Юлі - волю", "Батьківщина - перш за все".

Між протестуючими встановлені кордони міліції. !zn

Читайте також:

Cуд продовжить розглядати другу справу проти Тимошенко

Тимошенко привезуть у вівторок на суд «мирно і без бійки»

МОЗ заявив про успішне завершення реабілітації Тимошенко

Власенко переконаний, що Тимошенко привезуть до суду 31 липня