Біля суду в Харкові зібралися близько п'яти тисяч супротивників і прихильників Тимошенко

23 липня 06:12

Мітингувальники зайняли майже половину площі перед апеляційним судом в Харкові. Противники Тимошенко стоять з прапорами "Юлі - зону", "Вона - Брехюля" і "Злодійка повинна сидіти у в'язниці". З протилежного боку площі почали збиратися прихильники екс-прем'єра, а також народні депутати від фракції "БЮТ-Батьківщина". Вони прийшли у футболках "Юлі - волю" і "Батьківщина понад усе".

 

Перед будівлею Харківського обласного апеляційного суду, де о 10.00 розпочнеться засідання Київського районного суду Харкова у справі стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко про зловживання корпорації ЄЕСУ, зібралися противники і прихильники екс-прем'єра.

Противники Тимошенко стоять із державними прапорами, а також з прапорами "Юлі - зону", "Вона - Брехюля" і "Злодійка повинна сидіти у в'язниці".

Багато учасників акції прийшли у чорних футболках з написами "Вона - злодій", "Юля сіла" (на футболках намальована батарейка), а також "Злодій повинен сидіти у в'язниці" (в літері "О" в слові злодій зображений портрет Тимошенко). Люди зайняли майже половину площі перед апеляційним судом, в тому числі і газони.

З протилежного боку площі, близько 8.30 ранку почали збиратися прихильники екс-прем'єра, а також народні депутати від фракції "БЮТ-Батьківщина". Вони прийшли у футболках "Юлі - волю" і "Батьківщина понад усе".

За даними міліції, в цілому перед судом зібралося до 5000 осіб.

Як повідомлялося раніше, сьогодні о 10.00 в обласному апеляційному суді Харківської області Київський районний суд почне чергове засідання за звинуваченням Тимошенко у зловживаннях корпорації ЄЕСУ. !zn

Читайте також

О 10.00 розпочнеться засідання суду щодо ЄЕСУ. До Тимошенко вже приїхала група підтримки з десяти депутатів

Тимошенко попросила медиків активізувати її реабілітаційні процедури

Тимошенко вшосте відмовилася їхати до суду


Захисника Тимошенко в Харкові облили зеленкою, адвокат звернеться із заявою на ім'я голови МВС (фото)