Березовський назвав Яценюка «слабеньким», точніше «гнучким»

01 лютого 13:35

Опальний російський олігарх Борис Березовський продовжує роздавати характеристики українським політикам.

 

В українській політиці зараз необхідні політики з залізною волею, тому шанси у «гнучкого» Арсенія Яценюка досить примарні, вважає Борис Березовський.

«Він (А.Яценюк) дуже слабенький. Точніше навіть не слабенький, а дуже гнучкий. А час і в Україні, і в Росії зараз не для гнучких політиків, а для політиків цілеспрямованих і з залізною волею. Тому у мене значні сумніви щодо Яценюка», - сказав Б.Березовський в інтерв'ю «Главкому».

Відповідаючи на питання, чи зможе Віталій Кличко стати ідейним опозиціонером, він відповів: «За моїми спостереженнями, він (В.Кличко) досить послідовний і чесний чоловік. Але я його особисто не знаю і не дуже стежив за його політичною кар'єрою».

«Я, чесно кажучи, зараз не так глибоко розумію ситуацію в Україні, особливо як структуровано ваш опозиційний політичний простір. Але я добре розумію, що якщо у Росії впаде режим Путіна, режим Януковича не протримається і кількох місяців», - повідомив опальний олігарх.

Нагадаємо, що Б.Березовський ніколи не відрізнявся підбором толерантних характеристик для українських політиків. Так, раніше він назвав Віктора Януковича просто бандитом. !zn

Читайте також

Березовcький вимагає від кандидатів у президенти РФ бойкотувати вибори

На Помаранчеву революцію Березовський дав $45 млн

Швейцарія заарештувала рахунки компанії Березовського