Батько Порошенка вирішив все-таки не балотуватися в Раду

09 жовтня 13:51

Центрвиборчком скасував реєстрацію Порошенка-старшого на підставі його заяви про відмову балотуватися. Він балотувався в порядку самовисування.

 

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної Ради Олексія Порошенка по мажоритарному округу № 16 (Вінницька область). Відповідне рішення було прийнято на засіданні Центрвиборчкому.

Комісія скасувала реєстрацію Олексія Порошенка на підставі його заяви про відмову балотуватися. Він балотувався в порядку самовисування.

Раніше повідомлялося, що нинішній міністр економіки України Петро Порошенко балотується в парламент як безпартійний самовисуванець по округу № 12 у Вінницькій області, а в окрузі № 16 кандидатом зареєстрований його батько - безпартійний самовисуванець, депутат Вінницької обласної ради, пенсіонер Олексій Порошенко.

У ЗМІ поширилася інформація про те, що Олексій Порошенко має намір відмовитися від балотування через стан здоров'я. Пізніше сам Порошенко-старший спростував цю інформацію.

Як повідомлялося, Олексій Порошенко народився 11 червня 1936 року в селі Саф'яни (Ізмаїльський район Одеської області), має вищу освіту, безпартійний, проживає в селі Городківка (Крижопільський район Вінницької області). !zn

Читайте також:

Порошенко-старший знявся з виборів за станом здоров’я

Порошенко після виборів залишиться в міністерстві, якщо його програма буде підтримана

Центрвиборчком зареєстрував Порошенка і його батька кандидатами-самовисуванцями по мажоритарці