«Батьківщина» не має наміру об'єднуватися з «УДАРом» та «Свободою»

05 грудня 05:46

Заступник голови партії «Батьківщина» Микола Томенко заявляє, що ніякого рішення про об'єднання з іншими політичними партіями не приймалося.

 

Партія «Батьківщина» не ухвалювала жодного рішення про об'єднання з іншими політичними партіями. Про це заявив заступник глави партії Микола Томенко на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів з приводу чуток про нібито об'єднання навколо «Батьківщини» і створення єдиної партії з тими, хто входив до Об'єднаної опозиції.

Томенко підкреслив: «Партія «Батьківщина» не ухвалювала рішення про об'єднання з іншими політичними партіями, які йшли разом з нами на виборах і про створення єдиної партії». «Я не прогнозую і вважаю, що було б неправильно ні зараз, ні в майбутньому міняти лідера політичної партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко», - зазначив нардеп, додавши: «Я не знаю, щоб у «Батьківщині» готувалося рішення про відсторонення Тимошенко від посади голови партії і призначення на цю посаду когось іншого».

Депутат також підкреслив, що «вакансій на посаду голови партії «Батьківщина» у нас немає, Тимошенко продовжує її очолювати».

Нагадаємо, у листопаді місяці, новообрані нардепи від об'єднаної опозиції «Батьківщина» прийняли рішення про створення єдиної фракції у Верховній Раді.

Таке рішення було одноголосно ухвалено на першому спільному засіданні новообраних парламентаріїв.

Раніше повідомлялося, до парламентських виборів, 19 жовтня, ГО «Батьківщина» та ВО «Свобода» підписали політичну угоду про створення коаліції демократичних сил у новообраній Раді.

«УДАР» тоді заявив, що пропонує сформувати коаліцію демократичних сил у парламенті нового скликання після виборів. !zn

Читайте також:

Москаль: Поки в опозиції є спільний ворог, вона не посвариться

Опозиційні депутати відмовилися від київських квартир

Опозиція вважає блефом заяву Партії регіонів про створення більшості в Раді