«Батьківщина» і «УДАР» за два тижні до виборів назвуть своїх кандидатів

05 жовтня 04:50

Імена кандидатів-мажоритарників політсили ще обговорюють. Мета на виборах у політсил єдина - усунути Партію регіонів від влади.

 

За 12 днів до закінчення виборчої кампанії об'єднана опозиція «Батьківщина» і партія «УДАР» оголосять узгоджених кандидатів. Про це заявив заступник керівника виборчого штабу партії УДАР Ростислав Павленко в ефірі 5 каналу.

«Переговори - це процес тривалий, і закон дає нам чітку межу - за 12 днів до закінчення виборчої кампанії повинні знятися охочі припинити участь у компанії», - зазначив він.

Павленко також зазначив, що за даними соціологічних опитувань мінімум третина громадян України не визначилися з вибором, за кого будуть голосувати на майбутніх парламентських виборах.

«Мета на виборах, в тому числі, щоб усунути Партію регіонів від влади. На цьому сходимося і ми Об'єднана опозиція. Тому питання в тому, що тоді в цих округах кандидати ведуть боротьбу до кінця, хто сильніший - переможе. Є ще місяць компанії, практично», - підкреслив Павленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що лідери партії «УДАР» і об'єднаної опозиції «Батьківщина» досягли домовленості щодо підтримки єдиних кандидатів у мажоритарних округах. !zn

Читайте також:

«Батьківщина» пояснила, чого хоче від Кличка

Яценюк заявив, що опозиція не піде в Кабмін при Януковичі

Кличко має намір разом з Об'єднаною опозицією створити більшість у парламенті

Об'єднана опозиція готує позов до Євросуду проти Януковича за «чітким переліком звинувачень»

Американські спостерігачі вимагають від Януковича припинити переслідування опозиції