«Батьківщина» готова погодити з Кличком кандидатів по Києву й області

31 серпня 12:25

«Батьківщина» підтримала ініціативу громадських активістів вибрати на праймеріз єдиних кандидатів у Києві і області. Тепер слово за Віталієм Кличком.

 

Об'єднана опозиція «Батьківщина» готова провести праймеріз в кожному з мажоритарних округів Києва та Київської області, за результатами яких буде визначений найбільш рейтинговий кандидат від опозиції і партії УДАР.

Як наголошується в заяві, розміщеній на сайті "Батьківщини", 27 серпня 2012 року громадські активісти Вахтанг Кіпіані, Вікторія Сюмар та Ігор Жданов звернулися, зокрема до Об'єднаної опозиції «Батьківщина» і партії УДАР Віталія Кличка з пропозицією провести соціологічні дослідження в мажоритарних округах Києва та Київської області, щоб на їх підставі визначитися з єдиним кандидатом у цих округах.

«Ми готові до проведення праймеріз в кожному з мажоритарних округів Києва та Київської області, за результатами яких буде визначено найбільш рейтингового кандидата на користь якого повинні зняти свої кандидатури інші претенденти від демократичних сил», - йдеться в заяві.

У «Батьківщині» вважають, що «сьогодні у нас немає права на конкуренцію між кандидатами, яка розпилює голоси виборців з демократичного табору і сприяє перемозі провладних кандидатів».

«Сподіваємося, що партія УДАР і Віталій Кличко, який до цього неодноразово заявляв про необхідність проведення таких праймеріз, підтримають зазначену ініціативу громадських активістів», - наголошується в заяві. !zn

Читайте також:

У Раду проходять 4 партії, шанси Королевської зменшуються

Об’єднана опозиція має намір всіх здивувати кандидатом у мери Києва

ЦВК: Прізвищ Тимошенко і Луценка в бюлетенях все ж не буде

Під час виборчої кампанії в українських ЗМІ домінують регіонали