"Батьківщина" в суботу обговорить нову справу Тимошенко

18 сiчня 22:47

19 січня відбудеться розширене засідання політради із залученням широкого кола депутатів. Планується розглянути ситуацію, яка склалася з останніми заявами Пшонки щодо Тимошенко.

 

Політрада партії "Батьківщина" проведе в суботу, 19 січня, розширене засідання у зв'язку із звинуваченням Юлії Тимошенко в замовленні вбивства Євгена Щербаня. Про це заявив заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Завтра в обід в нашому офісі в Києві по вулиці Турівській відбудеться розширене засідання політради із залученням широкого кола депутатів. На цьому засіданні планується розглянути ситуацію, яка склалася з останніми заявами (генпрокурора) щодо нашого лідера Юлії Тимошенко", - сказав Соболєв.

При цьому він додав, що засідання відбудеться без участі преси, підкресливши: "Але, безумовно, після закінчення нашого засідання буде заяву і від партії".

Як повідомлялося, раніше в п'ятницю, 18 січня генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що слідчі завершили розслідування вбивства депутата Євгена Щербаня і встановили, що замовниками злочину є екс-прем'єри Тимошенко і Павло Лазаренко. Тимошенко офіційно вручено повідомлення про звинувачення в скоєнні злочину, вона ознайомилася з цим процесуальним документом. За словами генпрокурора, стаття кримінального кодексу, за якою звинувачують Тимошенко в рамках цієї кримінальної справи, передбачає довічне ув'язнення. !zn

Читайте також:

"Батьківщина" про довічне для Тимошенко: їх страх паралізував їх розум

Завершено розслідування вбивства Щербаня: Тимошенко і Лазаренка підозрюють у замовленні злочину

Лазаренко заявив, що вбивство Щербаня і Гетьмана допоможуть розкрити плівки Мельниченка

Генпрокуратура закликала Обаму допомогти розслідуванню вбивства Щербаня