"Батьківщина" очікує від Кличка відповіді, чи піде він у мери Києва

07 лютого 15:32

Опозиційні сили готові підтримати на виборах мера Києва найбільш рейтингового кандидата - Віталія Кличка. Якщо він балотуватиметься.

 

ВО "Батьківщина" очікує відповіді Віталія Кличка щодо готовності його балотуватися в мери Києва. Про це журналістам на прес-конференції повідомив керівник Київської організації ВО "Батьківщина" Юрій Одарченко.

Він розповів, що на останньому засіданні Київської міськорганізації партії вона прийняла рішення про підтримку єдиного кандидата від опозиційних сил на майбутніх виборах мера Києва.

"Нам потрібно почути, чи буде Віталій Кличко висуватися на посаду мера", - сказав Одарченко.

При цьому він зазначив, що якщо Кличко погодиться брати участь у виборах, то Одарченко переконаний, що його партія однозначно підтримає кандидатуру лідера "УДАРу".

При цьому, на думку Одарченка, будь-які розмови про недостатні повноваження мера Києва не є обґрунтованими.

Одарченко вважає, що на сьогоднішній день у мера достатньо повноважень, щоб брати участь у прийнятті рішень щодо розвитку Києва.

У свою чергу, народний депутат від партії "УДАР" Наталія Новак підтримала ідею про те, що потрібно висунути єдиного кандидата на виборах мера Києва від опозиційних сил, інакше вони ризикують програти.

"Я думаю, що коли буде оголошено про старт виборчої кампанії, тоді буде ухвалено рішення (про висунення кандидата)", - сказала Новак. !zn

Читайте також:

Вибори мера Києва можуть відбутися одночасно з виборами депутатів Київської міськради

Катеринчук заявив, що мером Києва може бути тільки він або Кличко

Кличко впевнений, що єдиний кандидат від опозиції переможе на виборах мера Києва

Гриценко готовий балотуватися в мери Києва, якщо Кличко відмовиться