Барак Обама почав свою передвиборну кампанію

06 травня 07:05

Обама визнав, що перемога на виборах 6 листопада буде непростою справою і заявив, що розуміє - багато американців не задоволені швидкістю змін, які він обіцяв, прийшовши до влади чотири роки тому.

 

У США стартувала офіційна передвиборча кампанія діючого президента Барака Обами. Американський лідер почав її з мітингу в Огайо, на якому основну увагу приділив економіці.

На мітингу Обама запевнив своїх прихильників, що Сполучені Штати борються з рецесією, і пообіцяв продовжувати свої зусилля з оздоровлення економіки, якщо його оберуть на другий термін.

При цьому діючий президент піддав критиці свого суперника Мітта Ромні, заявивши, що республіканець буде намагатися повернути країну в минуле.

Водночас Обама визнав, що перемога на виборах 6 листопада буде непростою справою.

За словами Обами, він розуміє, що багато американців не задоволені швидкістю змін, які він обіцяв, прийшовши до влади.

Обама нагадав присутнім, що він прийшов до влади в розпал фінансової кризи. За словами Обами, він розуміє, що багато американців все ще страждають від складної економічної ситуації, але закликав виборців дозволити йому продовжити змінювати ситуацію на краще, довіривши президентський пост ще на чотири роки.

«Це не просто ще одні вибори. Для середнього класу це переломний момент. Ми занадто далеко зайшли для того, щоб повертати назад», - сказав він 14-ти тисячам своїх прихильників, які зібралися біля сцени на спортивній арені в Огайо.

Аудиторія відреагувала на це вигуками: «Ще чотири роки!»

У свою чергу, в п'ятницю Мітт Ромні в своїй статті в газеті Cleveland Plain Dealer звинуватив Обаму в нездатності впоратися з безробіттям.

«Я визнаю, звичайно, як і всі американці, що ви прийшли до влади в умовах економічної кризи. Однак у вас було три роки, щоб змінити стан речей. За три роки не було зроблено нічого. Ваша політика провалилася. Це сталося не тільки в Огайо, але і в країні в цілому», - написав Ромні в своїй статті. !zn

Читайте також:

Ромні переміг на праймеріз у 5-ти штатах і зміцнив лідерство серед республіканців

У США ще один республіканець вибув з президентської гонки


Обама знову закликав до підвищення податків для багатих американців мінімум до 30%

Обама знову попросив передати свої слова Володимиру