Азаров звинуватив чиновників у саботажі вірного курсу уряду

27 квiтня 09:19

Азаров відмовляється і далі терпіти саботаж чиновниками різних рівнів рішень уряду, спрямованих на покращення життя українців.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров звинуватив чиновників у бездіяльності і некомпетентності. Про це він заявив, відкриваючи розширене засідання Кабінету міністрів у п'ятницю, 27 квітня.

«Вкрай турбує і не влаштовує, що багато проблем, які ми бачимо і на центральному, і на місцевому рівнях, сформувалися або в результаті бездіяльності посадових осіб, або через те, що їхні дії були некомпетентними, або через саботаж урядових рішень. Такий стан речей я не сприймаю і, безумовно, терпіти не буду», - сказав Азаров.

Як приклад він навів той факт, що, за словами прем'єра, «революційне спрощення» дозвільних процедур у будівельній галузі наштовхнулося на небажання місцевих чиновників втратити «ручне регулювання». Глава уряду зазначив, що досі не затверджені плани зонування територій та генеральні плани міст.

«Це дає можливість місцевим «панам» видавати чи не видавати дозволи на будівництво об'єктів на власний розсуд. Нагадую, що з 2013 року набуває чинності норма, згідно з якою забороняється виділення земельних ділянок під будівництво при відсутності генпланів", - підкреслив Азаров. !zn

Читайте також:

ЗМІ: Регіонали звинуватили Азарова у саботажі реформ

Регіонали пояснили зволікання з втіленням соцініціатив Януковича нестачею кадрів

Янукович пообіцяв звільняти чиновників за саботаж його передвиборчих обіцянок

У Кабміні заперечують скандал під час зустрічі Азарова з регіоналами